Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kappamed/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: Parameter 2 to WPGlobus_Filters::filter__the_posts() expected to be a reference, value given in /home/kappamed/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Diagnostic – Kappa Medical Romania – Medical and Marketing Solutions

Otoscoape, Videootoscoape, Audiometre, Microscoape ORL Lampi frontale

Gama de otoscoape Luxamed, Germania cuprinde de la otoscopul clasic cu baterii sau incarcare prin USB cu lumina calda LED pana la otoscopul LED CCT cu functia inovativa de schimbare a temperaturii de culoare a luminii (lumina calda/lumina rece) in vederea examinarii vaselor de sange din canalul auricular.

Videootoscoapele IDCP, Olanda sun echipate cu diferite rezolutii de la SD pana la FULL HD cu posibilitate de conectare la calculator, telefon mobil sau tableta. Ofera o modalitate confortabila si rapida de capturare imagini sau inregistrari video ale canalului auricular.

Audiometrele fabricate de Electronica Medical, Franta sunt printre cele mai accesibile de pe piata si ofera un raport de pret/calitate foarte bun.

Microscoapele Kaps, Germania sunt folosite in intreaga lume in specialitatile ORL, oftalmologie, microchirurgie, endodontie si ginecologie. Firma are o vechime de 75 de ani in productia microscoapelor operatoare si de diagnostic.

Producatori: 

 

 

 

Descarcari:
Catalog Luxamed
Catalog IDCP
Catalog Audiometre
Catalog Microscoape ORL
Brosura Videootoscop Syncvision
Brosura lampa frontala
Brosura lupa de examinare


CONSULTA
UN SPECIALIST
SOLICITA
OFERTA