Otoscoape, Videootoscoape, Audiometre, Microscoape ORL Lampi frontale

Gama de otoscoape Luxamed, Germania cuprinde de la otoscopul clasic cu baterii sau incarcare prin USB cu lumina calda LED pana la otoscopul LED CCT cu functia inovativa de schimbare a temperaturii de culoare a luminii (lumina calda/lumina rece) in vederea examinarii vaselor de sange din canalul auricular.

Videootoscoapele IDCP, Olanda sun echipate cu diferite rezolutii de la SD pana la FULL HD cu posibilitate de conectare la calculator, telefon mobil sau tableta. Ofera o modalitate confortabila si rapida de capturare imagini sau inregistrari video ale canalului auricular.

Audiometrele fabricate de Electronica Medical, Franta sunt printre cele mai accesibile de pe piata si ofera un raport de pret/calitate foarte bun.

Microscoapele Kaps, Germania sunt folosite in intreaga lume in specialitatile ORL, oftalmologie, microchirurgie, endodontie si ginecologie. Firma are o vechime de 75 de ani in productia microscoapelor operatoare si de diagnostic.

Lampa frontala din seria KS este una dintre cele mai populare generatii de sisteme portabile de lampi frontale chirurgicale cu LED, care ofera o intensitate luminoasa extrema, fascicule omogene de calitate superioara, prin utilizarea de lentile cu straturi optice multiple.

Lupele de examinare sunt fabricate si asamblate exclusiv de producatorul ILLUCO in Coreea de Sud. Sunt utilizate lentile cu dispersie foarte redusa (ED) pentru a minimiza aberatiile cromatice, pentru a evidentia o redare intensa a culorilor si imagini de mare acuratete, iar sistemul de anti-reflecție in banda larg (BBAR) este aplicat pentru a mentine o calitate superioara a imaginii in orice mediu.

Producatori: 

Descarcari:
Catalog Luxamed
Catalog IDCP
Catalog Audiometre
Catalog Microscoape ORL
Brosura Videootoscop Syncvision
Brosura lampa frontala
Brosura lupa de examinare


CONSULTA
UN SPECIALIST
SOLICITA
OFERTA