Solutie antiaburire UltraStop, Tampoane nazale

Solutia antiaburire UltraStop este un produs special pentru mai multe tipuri de lentile medicale.
Oglinzile de examinare, endoscoapele si dispozitivele similare pentru aplicații chirurgicale aseptice pot fi protejate la fel de usor, simplu si sigur ca si ocularele si obiectivele unui microscop.
Solutia UltraStop a fost dezvoltata de catre medici si oameni de stiinta bazat pe cele mai recente studii. Produsul contine o combinatie speciala de componente active de suprafata dizolvate intr-o matrice apoasa alcoolica.
Eficienta UltraStop se realizeaza prin formarea unui strat special pe suprafata obiectului tratat. Datorita acestui strat extrem de subtire si transparent formarea de picaturi, precum si aburirea este complet eliminata.

Tipuri de ambalaje disponibile:

Solutie antiaburire UltraStop tip Spray 15ml, pentru interventii/examinari care NU necesita utilizarea de instrumente sterile. Solutia se aplica prin dopul pulverizator tip spray(este inclus).

Solutie antiaburire UltraStop tip Pipeta 25ml, pentru interventii/examinari care NU necesita utilizarea de instrumente sterile. Solutia se aplica prin pipeta (este inclusa) in forma de picaturi.

Solutie antiaburire UltraStop tip Fiola 30ml, STERIL, pentru operatii endoscopice strict aseptice cand interventia necesita utilizarea de instrumente sterile. Solutia trebuie sa fie trasa cu un ac de injectie steril (nu este inclus).

Tampoane absorbante sterile de unica folosinta
Tampoanele Sugi® Rhino Swabs sunt ideale pentru absorbtia sangelui si a secrețiilor din zona ranilor in timpul operatiilor endoscopice nazale. Materialul spongios din bumbac pur si celuloza regenerata poate absorbi de pana la 20 de ori propria greutate in solutii apoase in mai putin de 3 secunde. Tampoanele absorbante Sugi® pot fi utilizate si ca vehicol pentru medicatia vasocontrictorie. Tampoanele si benzile foarte biocompatibile au o rezistenta exceptionala la rupere.
Avantaje si beneficii:
– Datorita absorbtiei rapide si a capacitatii absorbante foarte mari, doar cateva tampoane sunt necesare
– Umectarea completa a intregii suprafete mucoase cu solutie apoasa sau cu medicament antibiotic
– Efect hemostatic prin comprimarea usoara si uniforma a suprafetei mucoasei
– Nu raman firimituri pe suprafetele plagilor sau pe instrumentele optice
– Usor de extras cu ajutorul cordonului de indepartare
– Rezistenta ridicata la tractiune
– Diverse posibilitati de utilizare
– Foarte biocompatibil

Producator:

Descarcari:

Brosura Tampoane ORL
Brosura solutie antiaburire Ultrastop


CONSULTA
UN SPECIALIST
SOLICITA
OFERTA