Warning: Parameter 2 to WPGlobus_Filters::filter__the_posts() expected to be a reference, value given in /home/kappamed/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Consumabile – Kappa Medical Romania – Medical and Marketing Solutions

Solutie antiaburire UltraStop, Tampoane nazale

Solutia antiaburire UltraStop este un produs special pentru mai multe tipuri de lentile medicale.
Oglinzile de examinare, endoscoapele si dispozitivele similare pentru aplicații chirurgicale aseptice pot fi protejate la fel de usor, simplu si sigur ca si ocularele si obiectivele unui microscop.
Solutia UltraStop a fost dezvoltata de catre medici si oameni de stiinta bazat pe cele mai recente studii. Produsul contine o combinatie speciala de componente active de suprafata dizolvate intr-o matrice apoasa alcoolica.
Eficienta UltraStop se realizeaza prin formarea unui strat special pe suprafata obiectului tratat. Datorita acestui strat extrem de subtire si transparent formarea de picaturi, precum si aburirea este complet eliminata.

Tipuri de ambalaje disponibile:

Solutie antiaburire UltraStop tip Spray 15ml, pentru interventii/examinari care NU necesita utilizarea de instrumente sterile. Solutia se aplica prin dopul pulverizator tip spray(este inclus).

Solutie antiaburire UltraStop tip Pipeta 25ml, pentru interventii/examinari care NU necesita utilizarea de instrumente sterile. Solutia se aplica prin pipeta (este inclusa) in forma de picaturi.

Solutie antiaburire UltraStop tip Fiola 30ml, STERIL, pentru operatii endoscopice strict aseptice cand interventia necesita utilizarea de instrumente sterile. Solutia trebuie sa fie trasa cu un ac de injectie steril (nu este inclus).

Producator:

Descarcari:

Brosura Tampoane ORL
Brosura solutie antiaburire Ultrastop


CONSULTA
UN SPECIALIST
SOLICITA
OFERTA