Paturi consultatie, Scaune ORL, Carucioare aparatura medicala, Paravane medicale, Stativ perfuzie

Caldara Srl este o companie activa la nivel mondial, specializata in productia de mobilier medical. Portofoliul  include o gama completa de paturi si scaune pentru uz spitalicesc si ambulatoriu.Printre acestea ofera paturi de examinare, paturi pentru ginecologie, urologie si proctologie, paturi pentru fizioterapie si centre de wellness, scaune pentru donatori de sange, targa de transport si accesorii pentru studiouri medicale.ta esentiala in domeniul sanatatii. Garantat.

TT Med® este un producator de scaune medicale specializate. Nascut din marele dinamism al partenerilor in dezvoltarea de solutii inovatoare, combinat cu o mare pasiune pentru acest sector. Utilizarea materialelor de inalta calitate, atentia la detalii cu un stil italian rafinat si un lant de productie 100% made in Italy, garanteaza produse de o calitate excelenta: sistemul de calitate al companiei este conform cu standardele ISO 9001 si ISO 13485.

UAB Kasko Group I Kid-Man™ Produce si furnizeaza dispozitive de asistenta pentru persoanele cu handicap si persoanele in varsta. Gama de produse include, dar nu se limiteaza la ajutoare pentru mobilitate, mobilier pentru baie, mobilier toaleta si mobilier pentru spitale.

Producatori:

Descarcari:
Catalog mobilier medical Caldara
Brosura scaun ORL Expedia
Brosura scaun ORL Francy
Catalog mobilier medical Kid-Man


CONSULTA
UN SPECIALIST
SOLICITA
OFERTA