Sursa de lumina LED 7100

Sursa de lumina LED pentru endoscopie Cymo 7100 are o eficienta foarte ridicata si o durata de viata foarte lunga. Acesta este destinat sa inlocuiasca o lampa halogen de 150W sau chiar si de 250W. Durata de viata de neegalat  (> 50.000 ore, mai mult decat 250 de becuri halogen), face ca sursa de lumina LED sa fie iluminatorul cel mai rentabil, acesta rezulta in faptul ca schimbarea lampii nu este necesara.

Sursa de lumina LED Cymo 7100 este un produs Super Silentios. Sursa de lumina LED 7100 niciodata nu genereaza mai mult de 30dB (A), este de patru ori mai silentios decat alte produse traditionale. Sunetul este foarte greu de auzit, prevenind zgomotul enervant in sala de operatie si oferind un mediu de lucru confortabil.

 Iluminare de mare intensitate pentru substituirea unei surse de lumină cu halogen 150W / 250W

Cu tehnologie LED de ultima ora si design de fibre optice inovatoare, sursa de lumina 7100 poate furniza mai multa lumina decat o lampa cu halogen de 150W, chiar comparabil cu o lampa cu halogen de 250W. Cu aceasta intensitate a luminii, sursa de lumina poate fi utilizata in majoritatea aplicatiilor endoscopice. Acest produs de iluminare care economiseste energie cu siguranta va fi standardul de aur al viitorului.

Durata de viata fara precedent a lampii cu LED-uri

Lampa sursei de lumina LED 7100 are timp de viata mai mult de 50.000 ore, mai mult decat 250 de lampi halogen sau 100 de lampi Xenon. Durata de viata de neegalat a LED-ului rezolva problema in care multi vanzatori trebuie sa-si petreaca foarte mult timp pe calatorie doar pentru a schimba o lampa mica pentru medicii care asteapta cu anxietate. Lampa cu LED va emite lumina de intensitate mare in mod continuu, fara pauza sau întrerupere si niciodata nu se arde ca un bec halogen. Acest avantaj reduce sansa de accidentare cauzata de intreruperea luminii in timpul operatiei.

Un produs super silentios

Zgomotul transmis prin aer in sala de operatie si examinare generata de sursele de lumina traditionale, uneori, devine o problema foarte enervanta. Poluarea sonora poate cauza un potential risc in a influenta operatia si diagnosticul. Cu design-ul sau unic, sursa de lumina 7100 functioneaza in conditii foarte linistite. Zgomotul generat este mai mic decat 30dB (A), de patru ori mai mic decat alte produse traditionale.

Reglajul manual sau automat al intensitatii luminoase

Sursa de lumina LED ofera doua feluri de reducere a intensitatii luminoase: lumina poate fi estompata prin reglarea manuala cu butonul de comanda de pe panoul frontal; in mod alternativ, intensitatea luminii poate fi reglata automat, in functie de semnalul video compozit de intrare de definiție standard sau semnal video Y de înalta definitie prin conectorul BNC de pe panoul din spate al sursei de lumina.

Temperatura de culoare constanta in timpul estomparii luminii

Spre deosebire de o lampă cu halogen, temperatura de culoare a sursei de lumina LED Cymo 7100  nu se schimba atunci cand lumina este umbrita sau cand LED-ul imbatraneste, rezultand intr-un aspect vizual coerent.

Adaptorul cablului de lumina schimbabil

Sursa de lumina este echipata cu conectarea cablului de lumina tip Storz. In mod optional este disponibila conectare tip ACMI, Olympus, sau Wolf.

Producator:

Descarcari:
Brosura Sursa de lumina 7100

 


CONSULTA
UN SPECIALIST
SOLICITA
OFERTA